Stieneke Oeverbeek en Scab Jong zoeken jongeren voor uniek ‘Street Art’-project

Lijkt het je altijd al leuk om iets met muurschilderingen te doen, maar zou je niet weten hoe je daarmee moet beginnen? Dan is dit je kans! In samenwerking met SCAB Jong doet Stieneke Oeverbeek in de maand juni een uniek Street Art project op de douchemuur bij het strand en jij kunt meedoen. Stieneke: ’Ik zoek vijf enthousiaste jongeren, tussen de 14 en 20 jaar, die samen met mij deze muurschildering willen realiseren. Samen doorlopen we het hele traject: van gesprekken met de opdrachtgever (gemeente Urk) en het maken van een mooi ontwerp tot natuurlijk het schilderen van de muur zelf.’

Het gehele project omvat 5 werksessies, waarin we aan de slag gaan met inspiratie, ontwerpen, presenteren en natuurlijk uitvoeren. Ook zal er een workshop compositie van Lydia Brouwer Woort onderdeel zijn van de sessies.
Investering is ongeveer 30 uur, incl. Thuis opdrachten

Natuurlijk willen we het hele project af gaan sluiten met een een officiële onthulling en feestje. Ook hierin zijn jouw ideeën welkom.

Beginnen jouw creatieve ideeën nu al te borrelen en  wil je  hierin je talenten ontwikkelen? Stuur dan direct een mail met korte motivatie naar info@scaburk.nl. Aanmelden kan tot 1 juni.

 

Dit project vindt plaats in het kader van Urk Durft en het programma Maatschappelijke Diensttijd.