Update:

Vanwege de beperkte mogelijkheid momenteel, in verband met de coronamaatregelen, om het gemeentehuis te bezoeken hebben wij een deel van de expositie ondergebracht bij Galerie en Kunstwerkplaats Plein 1890. U bent daar natuurlijk van harte welkom tijdens openingstijden.

Een schilderij van Grietje Bos stond pasgeleden een maand lang te ‘shinen’ in de Studio van Omroep Flevoland. Een schilderij wat je grijpt, wat verandert zo lang je ernaar kijkt en even de tijd doet vergeten.

Grietje werkt graag met olieverf en schildert abstracte, hedendaagse schilderijen.

“Ik vind het interessant om een steeds veranderend zeezicht of landschap neer te zetten met zijn eigen impressie en kleuren. Ik hou van de natuur, en zie dan ook de schilderachtige schoonheid van Gods werk(schepping) erin. Zo mooi! Daar vanuit mag ik graag de kwast in de hand nemen om te schilderen.” – Grietje Bos

Grietje werkt graag met olieverf en schildert abstracte, hedendaagse schilderijen. Het werk van Grietje is intuïtief en minimalistisch waardoor je jezelf gemakkelijk verliest in haar schilderijen. Schilderijen die je grijpen en veranderen zolang je ernaar kijkt.